Hieronder vind je de top 10 meest gestelde vragen. Zit jouw vraag hier niet tussen?
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1. Hoe word ik lid?
In het rooster op deze site kun je zien welke lessen GV Vogel heeft en waar en wanneer deze worden gegeven. Je mag langs komen om even te komen kijken naar de les. Daarna mag je een proefles komen volgen. Deze wordt in overleg met de train(st)er gepland. Wil je definitief lid worden dan ontvang je een welkomstpakket met de benodigde informatie.

2. Tussentijds lid worden, is dat mogelijk?
Ja, je kunt bij GV Vogel altijd lid worden. Zie voor meer informatie de contributieregeling op deze site.

3. Kan ik een proefles volgen?
Je mag altijd een keer meedoen met een les om te kijken of je het leuk vindt. Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor je proefles. De train(st)er heeft meer inzicht dus als je komt kijken, kan die je er meer over vertellen.

4. Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?
Opzegging dient tenminste één maand voor afloop van de termijn, dus vóór 1 juli, per e-mail plaats te vinden bij de ledenadministratie (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij zouden het op prijs stellen als u uw opzegging toelicht, zodat we onze lessen en service zonodig kunnen verbeteren. Zie voor meer informatie de contributieregeling op deze site.

5. Zijn er wachtlijsten?
Op dit moment is er een wachtlijst voor turnen. Je kan je aanmelden voor een proefles maar de trainster neemt contact op wanneer er plek is. Voor ritmisch gym is er geen wachtlijst. 

6. Ik heb een klacht. Bij wie moet ik zijn?
Een klacht met een duidelijke omschrijving kun je sturen naar de voorzitter, op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

7. Welke kleding moet ik aan?
In de zalen mogen geen sportschoenen gedragen worden waarmee buiten wordt gelopen of die zwarte zolen hebben. Voor de turnlessen geldt dat er in een verplicht clubturnpakje getraind wordt. In de winter eventueel een legging of maillot. In het welkomstpakket en hier op deze site vind je hier meer over. 

8. Mag ik komen kijken bij de les (van mijn kind)?
Je mag komen kijken als je lid wilt worden. Ook op kijklessen ben je van harte welkom. Daarnaast worden er voor sommige disciplines onderlinge wedstrijden gehouden. Hier is iedereen welkom om te komen kijken.

9. Hoe weet ik wanneer er wedstrijden zijn of leuke activiteiten?
Op de site vind je onze jaarplanning / agenda hierin staan alle wedstrijden en activiteiten. Via de site, e-mail en een nieuwsbrief probeert GV-Vogel iedereen op de hoogte te houden.

10. Hoe word ik vrijwilliger of sponsor?
Er zijn nog genoeg leuke taken en naar sponsoren zijn we altijd op zoek. Stuur je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de site onder vacatures.

11. Een goed idee?
Stuur een mail naar het secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.