Voor ieder sport geldt een kledingvoorschrift, zo ook bij Gymnastiekvereniging Vogel. Onderstaand is per onderdeel aangegeven wat de kledingvoorschriften zijn. Voor ieder onderdeel geldt dat het verboden is sportschoenen te dragen met zwarte zolen en/of sportschoenen waarmee buiten is gelopen.

Body Shape, Sportfit en Ouder- en kind gym

Voor BBB, sport fit en ouder- en kind gym adviseren wij comfortabele sportkleding en eventuele (sport)schoenen.

Ritmisch gym

Bij Ritmisch gym kies je het juiste pakje in overleg met de trainster.

Turnen jongens

De turnkleding voor jongens bestaat uit een zwart broekje en een vereniging T-shirt. De verenigingskleding dient verplicht gedragen te worden tijdens wedstrijden, maar ook bij de jaarlijkse onderlinge wedstrijd en de reguliere trainingen.

Turnen meisjes

Ieder lid is verplicht om het voorgeschreven turnpakje tijdens de turnles te dragen. Het turnen met losse haren is i.v.m. de veiligheid niet toegestaan. Het haar dient dan bijvoorbeeld in een staart bijeengebonden te zijn.

Onderstaande turnpakje was tot en met seizoen 2016-2017 het recreatiepakje van Gymnastiekvereninging Vogel. Het pakje is nu niet meer leverbaar, we zijn bezig een nieuw pakje uit te zoeken. Zodra daar meer over bekend is, informeren we de leden erover. Kinderen die daardoor op dit moment geen turnpakje hebben, vragen we naar de training te komen met een strak broekje en shirtje. 

 

RECREATIE TURNPAKJE: Lucca

 

B SELECTIE TURNPAKJE: TS Taranto mouwloos

Mocht je nog vragen hebben m.b.t de verenigingskleding dan kun je deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.