Op 15 december werd de onderlinge wedstrijd van Ritmische Gym gehouden. Alle familieleden en vrienden keken naar de mooie oefeningen van de gymnasten. Anisha en Jotta lieten de beste oefeningen zien en zijn de clubkampioenen geworden en ontvingen een mooie beker.

Van harte gefeliciteerd dames.

Wat een goed resultaat! Jullie hebben met zijn allen een bedrag van 1188,10 opgehaald met de lotenverkoop.

Ben jij de nieuwe assistent recreatie bij turnvereniging Vogel in IJsselstein?

-wil jij kinderen graag laten bewegen;
-gaan sport en plezier volgens jou heel goed samen;
-kun jij dit goed overbrengen op kinderen.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit kampioenschap is een wedstrijd waar iedereen aan mee mag doen. Je turnt tegen meisjes van je eigen groep en ook dit keer zijn er weer mooie prijzen te winnen. Natuurlijk is dit ook dé dag om iedereen te laten zien wat je allemaal bij GV VOGEL geleerd hebt. Alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, broers, zussen, vrienden, vriendinnen en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom.

De clubkampioenschappen vinden plaats in sporthal ‘t Heem. De entreekosten voor toegang tot Sporthal ’t Heem bedragen € 1,- en kinderen tot 5 jaar zijn gratis.

Doe je mee? Geef je op door het strookje in de bijlage bij dit bericht in te vullen en voor 6 juni a.s. in te leveren bij je trainster. Vul ook in of één van je ouders wil helpen. Als iedereen een uurtje helpt, dan wordt het een geslaagde dag!

Bijlage: aanmeldformulier clubkampioenschappen

Het huidige bestuur bestaat uit 4 personen. Hiervan hebben twee bestuursleden; de voorzitter en technische commissie aangegeven te willen stoppen aan het eind van dit seizoen. Daarom een dringend verzoek aan u als ouder/verzorger om een rol hierin te vervullen. Als er geen bestuur is dan heeft dit als gevolg dat G.V. Vogel stopt. Dat willen we toch niet?

Wat houdt het in om bestuurslid van VOGEL te zijn?

Als voorzitter begeleid je de vergaderingen en je houdt de stand van de materialen bij. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor eventuele problemen binnen de vereniging. Als technische commissie houd je contact met de trainsters om met hen af te stemmen wat zij nodig hebben om de trainingen goed uit te kunnen voeren, Dit kan opleiding zijn of extra hulp van ouders.

Hoeveel tijd kost het? Niet veel!

Om de 6 weken een bestuursvergadering van een uur 1 x per kwartaal overleg met trainsters Turnen en RG U ziet het kost slechts een paar uurtjes tijd! Wil je dat jouw dochter kan blijven turnen of ritmisch gym kan blijven uitoefenen? Meld je dan snel aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Chantal de Bly.

Namens het bestuur: Martin, Leonie, Suzanne en Chantal

Wil je online inkopen doen? Gebruik dan deze link. Je gaat direct naar Bol.com, Wehkamp of Coolblue etc. maar dan via deze link. Voor elke aankoop die je doet ontvangt Vogel commissie.

Hoe werkt gratis sponsoren?

Als je via bovenstaande link iets koopt bij de genoemde winkels dan ontvangt Vogel commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als wanneer je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

16 februari was een belangrijke dag, veel turnsters van GV Vogel moesten de 2e voorwedstrijd turnen, spannend! In de eerste ronde zat Karlijn die op de 12e plek eindigde. De balk ging haar goed af, ze is er niet een keer af gevallen. In de tweede ronde zaten Puck, Nicole en Marit. Puck kreeg een gouden plak, ze verbaasde zichzelf (en Liza) door de pendel-borstwaardsom op de brug met gestrekte benen uit te voeren. Nu zal ze dat ook op de training moeten laten zien. Nicole behaalde een 5e plaats en haalde haar allereerste medaille bij een voorwedstrijd. Met een eerste plek op sprong. En Marit werd 10e, heel knap, want ze is net een paar weken terug van een blessure. Ook wist ze pas sinds 4 weken haar vloeroefening. Zo kwamen alle 3 de turnsters in de top 10 terecht! In de derde en laatste ronde voor onze turnsters zaten Lenissa en Rosalie die 6e en 7e werden. Ze vielen helaas net buiten het podium. Lenissa deed het erg goed op vloer en werd ook nog 3e op brug terwijl ze dat een erg moeilijk onderdeel vindt. Bij Rosalie ging haar nieuwe sprong over de Pegasus heel goed, hiermee eindigde ze op een 3e plek. Puck Heijstek

De turnselectie kreeg tijdens de training van 12 maart belangrijk bezoek! Bestuursleden van het Roest Crollius Fonds kwamen trainster Liza, de assistenten en de selectiemeiden verrassen met een cheque van maar liefst €1000. Met dit geld kunnen nieuwe trainingspakken voor de meiden worden gekocht. Dank aan het Roest Crollius Fonds voor de donatie en aan Lyanne Holterman voor het aanvragen!

De meiden van de selectie ritmisch gym hebben nieuwe trainingskleding gekregen. Deze kleding is gesponsord door Terberg Group B.V. We zijn er allemaal heel erg blij mee!