Op zaterdag 6 oktober is er weer een pakjes- en materialenmarkt voor RG! Tijdens deze markt kun je je pakje/materiaal zelf verkopen en/of (tweedehands) pakje/materiaal kopen. Neem contant geld mee.

Wil je materiaal en/of pakjes verkopen, plak dan een briefje/sticker met je naam, telefoonnummer, vereniging, maat en prijs op het item. Hang pakjes op een kledinghanger.

Tijd: 10-12 uur

Locatie: het Heem, Heemradenlaan 36, IJsselstein

Sportemotion is ook aanwezig en heeft nieuwe materialen bij zich. Je krijgt op 6 oktober 10%korting. Wil je wat bestellen? Geef dat dan vóór 10 september rechtstreeks aan Sportemotion door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij Sportemotion kun je pinnen.

NB. Het Heem mogen wij op deze dag wij kosteloos gebruiken. De eigenaar vindt het fijn als er ter compensatie consumpties worden afgenomen. Neem dus geen eigen eten/drinken mee.

De turnselectie kreeg tijdens de training van 12 maart belangrijk bezoek! Bestuursleden van het Roest Crollius Fonds kwamen trainster Liza, de assistenten en de selectiemeiden verrassen met een cheque van maar liefst €1000. Met dit geld kunnen nieuwe trainingspakken voor de meiden worden gekocht. Dank aan het Roest Crollius Fonds voor de donatie en aan Lyanne Holterman voor het aanvragen!

De meiden van de selectie ritmisch gym hebben nieuwe trainingskleding gekregen. Deze kleding is gesponsord door Terberg Group B.V. We zijn er allemaal heel erg blij mee!

Turn-assistentes Grace en Anouk hebben beide hun KSS2 diploma gehaald, gefeliciteerd dames! We zijn heel blij met jullie inzet voor de turnsters, onze vereniging kan niet zonder goede assistentes!

De nieuwe pakjes van de turnselectie zijn er! Dat worden vast veel podiumplaatsen dit seizoen!

De Rabobank Clubkascampagne leverde VOGEL dit jaar 33 stemmen en een bedrag van €144,21 op. Daar kunnen we weer een leuke activiteit mee organiseren. Stemmers bedankt!

De jubileumshow is al een tijdje achter de rug, maar wij zijn deze zeker nog niet vergeten. Wil je nog eens genieten van de mooie beelden die tijdens de jubileumshow zijn gemaakt dan kun je jezelf nu nog voor het laatst inschrijven voor de film!

Toe aan een nieuw pakje :-)? GV Vogel organiseert op zaterdag 7 oktober 2017 van 10.00 – 12.00 uur een pakjes- en materialenmarkt (voor de afdeling Ritmische Gymnastiek en Turnen)

Locatie: Gymzaal ’t Heem Heemradenlaan 36, IJsselstein (de bar is geopend, indien je wat wilt nuttigen)

Het wedstrijdprogramma voor de clubkampioenschappen turnen  van 24 juni a.s. is bijna volledig. Je vind het onderaan dit artikel. Alleen de Turn+ groepen en de Jong Talenten moeten nog ingedeeld worden, dat gebeurt zo snel mogelijk. Daarna wordt het volledige programma gepubliceerd.