De jubileumshows in sporthal het Heem komen al dichterbij. Op zaterdag 1 juli organiseren wij tweemaal een spetterende show! Er is een show van 14.00 tot 16.00 uur en een show van 18.30 tot 20.30 uur.

Voorverkoop
De voorverkoop van de kaartjes zal plaatsvinden op zondag 21 mei en maandag 22 mei. U kunt op deze dagen uw kaartjes bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres zal ook pas op 21 mei te gebruiken zijn.

Prijs en maximum aantal
De prijs van een kaartje is € 7,50. U kunt in de voorverkoop per lid maximaal 4 kaartjes kopen. U kunt uw voorkeur opgeven voor de middag- of avondshow. Het zou kunnen dat de show van uw voorkeur vol is. Dan wordt u per mail benaderd of u de andere show wilt bijwonen. Vanaf 24 mei gaan de overgebleven kaartjes in de vrije verkoop, u kunt dan, indien nodig, meer kaartjes kopen.

Gegevens en reserveringsnummer
Als u via de e-mail kaartjes bestelt dan willen wij het volgende weten:
• Naam kind
• Aantal kaartjes (max 4)
• Duidelijk aangeven of dat voor de middag- of avondshow is.
U krijgt een automatische e-mail met de bevestiging van ontvangst. Deze zal binnen enkele dagen gevolgd worden door een e-mail met een reserveringsnummer.