GV Vogel Gymnastiekvereniging Vogel bestaat dit jaar 75 jaar en dit laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Al het hele seizoen zijn er dankzij de jubileumcommissie leuke activiteiten voor alle leden georganiseerd. Het seizoen zal worden afgesloten met een spetterende Jubileumshow. Op zaterdag 1 juli wordt er in sporthal Het Heem tweemaal een show uitgevoerd waarin alle disciplines aan bod komen.

Spetterende optredens

U kunt 100 minuten lang genieten van optredens van onze ritmisch gymnasten, jongens-en meisjes turners, selectie- en recreatiegroepen. In een reis door de tijd zullen alle deelnemers u meenemen langs de verschillende muzikale tijdperken en in gepaste kleding hun acts uitvoeren. Het wordt een feest van herkenning voor alle leeftijden.

Locatie : sporthal het Heem
Datum  : zaterdag 1 juli 2017
Tijden : middagshow van 14.00 – 16.00 uur
    avondshow van 18.30 – 20.30 uur
Kosten : € 7,50 per kaart

 

Kaarten bestellen

Wilt u een van deze spetterende jubileumshows bijwonen? Dan kunt u kaarten bestellen via het e- mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u via de e-mail kaartjes bestelt dan willen wij het volgende weten:

  • Naam of naam kind indien hij/zij lid is van GV Vogel
  • Aantal kaartjes
  • Duidelijk aangeven of dat voor de middag- of avondshow is. 

U krijgt een automatische e-mail met de bevestiging van ontvangst. Deze zal binnen enkele dagen gevolgd worden door een e-mail met een reserveringsnummer.  

Met het toegestuurde reserveringsnummer kunt u de kaartjes bij aanvang van de show bij de kassa in ’t Heem ophalen en contact betalen (bij voorkeur gepast).

Indien uw kind lid is van GV Vogel kunt u met uw reserveringsnummer de kaarten eventueel ook ophalen en betalen (alleen contant) op de volgende dagen en tijden: 

Datum   Tijd   Gymzaal   
Vrijdag 2 juni   16.30 – 17.30 uur  Zenderpark
Woensdag 7 juni  17.00 – 18.00 uur Zenderpark  
Woensdag 7 juni  19.00 – 20.00 uur Het Heem 
Maandag 12 juni  17.00 – 18.00 uur Het Heem