Op 30 en 31 januari werden in Hoofddorp de districtswedstrijden georganiseerd. Bijna de hele selectie van GV Vogel kwam in actie. Vogel behaalde tweemaal een podiumplaats.

De zondag was voor de individuele gymnastes. Aylina werd heel knap 3e bij de pre-junioren. Ook de andere meisjes in deze categorie hebben het goed gedaan. Dunya werd met weinig puntenverschil 4e en Valerie herpakte zich goed, na haar eerste minder geslaagde oefening, en behaalde een 13e plaats.

De junioren B van Vogel kwamen ook in actie op de districtswedstrijd. Jodie en Anisha deden dat heel goed. Zij behaalden elk met twee prachtige oefeningen respectievelijk de 4e en 5e plaats. Kimberley scoorde vooral goed met touw en werd 7e. Vera, nieuw in de categorie, deed het goed met hoepel en behaalde een 14e plaats. Nadine, ook nieuw bij de junioren, begon sterk met beide oefeningen, maar wist dit helaas niet vast te houden. Zij kwam op de 18e plaats.

Er deden 24 meiden mee aan deze wedstrijd. Naomi, de benjamin bij de B, behaalde vroeg in de morgen al een mooie 9e plaats op de districtswedstrijd. Danique, die voor het eerst uitkwam bij de senioren B, deed in de middag hetzelfde. Zij sloot de wedstrijddag af met eveneens een nette 9e plaats.

Op zaterdag was de wedstrijd voor de groepen en de duo's c. De junioren behaalden daar met hun bal oefening een mooie derde plek op het podium. De senioren werden met hun nieuwe hoepeloefening 4e en de pre-junioren ook met hoepels 5e.

De Vogel selectie kijkt terug op een geslaagd weekend en bereidt zich de komende weken voor op de eerste plaatsingswedstrijd op 14 februari in Utrecht