Brainstormavond met Vogel Jubileum op woensdag 22 februari a.s. Jij komt toch ook? 20.15 uur Sporthal het Heem.

Zoals velen van jullie inmiddels wel weten, bestaat Vogel dit jaar 75 jaar en dit laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Door de jubileumcommissie zijn al leuke activiteiten georganiseerd, zoals de pietengym, het kerstdobbelen en de movie night. En er gaan er nog vele activiteiten komen. Als klap op de vuurpijl vindt er op 1 juli een groot jubileumfeest plaats. De organisatie voor dit feest kunnen wij niet alleen! Alle hulp is hierbij hard nodig en daarom versturen wij deze brief.  

Jubileumshow, wat houdt het in?  

Eerst even een korte uitleg over wat precies de bedoeling is van het feest. Op zaterdag 1 juli willen wij met alle jongens en meisjes van de vereniging een grote show neerzetten. Deze show vindt plaats in ’t Heem. De hele dag is deze zaal van ons; voor het opbouwen, de show zelf en het afbouwen van de zaal. Het thema van deze show zal zijn: ‘Reizen door de tijd’. Met de trainsters is afgesproken wie welk tijdperk krijgt en zij gaan hier zelf met hun jongens en meisjes een act voor bedenken. Dit hoeft niet per se een turn- of gym act te zijn, het kan ook totaal iets anders zijn. Mocht iemand een verborgen zang- of danstalent hebben of heel goed een instrument kunnen bespelen, dan zou het leuk zijn als diegene zijn talent kan laten zien aan het publiek. Er wordt gewerkt met een decor inclusief een professionele licht- en geluidinstallatie. Bij elke act hoort natuurlijk ook een leuke outfit, dus voor de kleding moet ook worden gezorgd. Drankjes, hapjes, sponsoring, noem het maar op, er moet veel worden geregeld! Daarom hebben wij een takenlijstje opgesteld die allemaal onder een subcommissie vallen, waarbij één iemand eindverantwoordelijk is en zorgt voor de aansturing van deze commissie.  

Hoe geef ik me op als vrijwilliger? 

In de bijlage is een takenlijstje voor de jubileumshow weergegeven. Wij zouden het heel fijn vinden als U ons kunt komen helpen! Op 22 februari om 20:15 uur vindt er een brainstormsessie plaats in de kantine van ‘t Heem. Wij zien u hier heel graag verschijnen. Mocht u dan al ideeën hebben over welke taak u wilt uitvoeren, neem dan vooral dit lijstje mee en kruis hetgeen aan waarmee u ons graag wilt helpen. Anders zien we het lijstje graag terug na de brainstormsessie. Natuurlijk hopen we dat iedereen een bijdrage kan leveren.  

Wij kijken uit naar jullie leuke ideeën op 22 februari en hopen op heeeeel veel hulp, want zonder jullie kunnen wij het feest niet organiseren!  

Veel liefs,

De jubileumcommissie.

 

Bijlage: Brief vrijwilligers