Bij GV Vogel kun je zowel turnen als ritmische gymnastiek beoefenen.

 

Turnen

 

 

Droom je ervan om een medaille te halen op het WK? Zou je zelfs wel mee willen doen aan de Olympische Spelen? Kom dan gauw turnen bij GV Vogel. Wij helpen je om jouw droom waar te maken op de balk, vloer, brug of sprong.

Recreatie/Selectie

Wil je lekker een uurtje per week trainen, waarbij plezier in het turnen centraal staat dan kan dat. Je begint bij de recreatie. Wanneer je heel goed kunt turnen mag je door naar de selectie en kun je na veel trainen meedoen aan wedstrijden. 

 

Ritmisch Gym

 

Hou je van bewegen en van muziek? Ben je lenig en vind je gymnastiek een leuke sport? Dan is Ritmische Gymnastiek echt iets voor jou!

Tijdens de RG lessen zijn we bezig met sprongen, pirouettes, evenwicht en lenigheid. Je leert een oefening op muziek, alleen, als duo of in een groep. Hierbij gebruik je de materialen hoepel, touw, bal, lint en knotsen.

Recreatie/Selectie

Je begint bij de recreatie. Als je lenig genoeg bent en heel goed met de materialen kunt werken, mag je door naar de selectie. Dan kun je ook aan wedstrijden op regionaal en nationaal niveau deelnemen. Om daar goed voor de dag te komen ga je veel uren trainen.